Green Skull Tattoo Budapest - Tetoválás & Piercing

1075 Budapest, Dob utca 1-3.

Tel.: 06-70/359-85-04

megközelítés: katt IDE

Since 2010

Tetoválás, Piercing, Microdermal, Testmódosítás

Tetoválók:

Kóczián Rita tetováló, majdnem mindenes
Kóczián Rita
06-30/577-98-71
kritagst.hu(SPAM-ELLENES-RESZ-VEDD-KI)@gmail.com
Tetoválás kép
Németh Barbi tetováló
Németh Barbi
06-30/259-68-48
barbigst(SPAM-ELLENES-RESZ-VEDD-KI)@gmail.com
Tetoválás kép
Fábián Péter tetováló
Fábián Péter
06-30/542-04-87
petigst(SPAM-ELLENES-RESZ-VEDD-KI)@gmail.com
Tetoválás kép

Munkatársaink bemutatkozása:


RitaKóczián Rita (tetováló és üzletvezető)

06-30/577-98-71
kritagst(SPAM-ELLENES-RESZ-VEDD-KI)@gmail.com

A nevem Kóczián Rita, tetováló és grafikus. Mióta csak ceruzát tudok fogni a kezembe, rajzolok, alkotok, a lehető legtöbb témában, eszközzel és stílussal. Érdeklődési köröm elég tág, de leginkább az állatok és a tetoválások kötnek le. A tetoválás készítése elég rég foglalkoztat, amit 2012 óta ténylegesen művelek a Green Skull Tattoo-ban. Kedvenceim az éles kontúros, színes ábrák, bár igazából minden stílusban szeretek alkotni, mivel minden stílus más megmérettetést, fejlődési lehetőséget hordoz magában, fejlődni pedig mindig van hová. Munkám során igyekszem a vendég igényeit, gondolatait a lehető legjobban megismerni, hiszen így lehet igazán személyre szabott mintát készíteni. Szívesen várok minden tetoválásra vágyó embert, hogy megvalósíthassam a bőrén elképzeléseit.

Egy véletlenszerű tetoválás, amit én készítettem (többet itt találsz: Rita tetoválás galéria)

Barbi TetoválNémeth Barbi (tetováló)

06-30/259-68-48
barbigst(SPAM-ELLENES-RESZ-VEDD-KI)@gmail.com

A nevem Németh Barbi, 1989-ben születtem. A tetoválás művészete elég korán felkeltette figyelmem, de első mintám "csak" 20 évesen készíttettem el. 2011-ben kezdtem el tetoválni a Green Skull Tattoo-ban, azóta itt dolgozom. Az a tapasztalatom, hogy a nők szívesebben fordulnak azonos nemű tetoválóhoz. Sokan keresnek fel olyan kéréssel, hogy tervezzek valami "cuki", "lányos", "csajos", "nőies" mintát. Ezen kéréseknek különös örömmel teszek eleget. Közel állnak még hozzám a sokszínű, vidám, meseszerű minták, ezeken kívül még az állatvilággal kapcsolatos témák. Nekem az a legfontosabb, hogy a munka végeztével a vendégem elégedetten távozzon az első vagy legújabb testét díszítő ékkel. Írjatok bátran! :3

Egy véletlenszerű tetoválás, amit én készítettem (többet itt találsz: Barbi tetoválás galéria)

Peti TetoválFábián Péter (tetováló)

06-30/542-04-87
petigst(SPAM-ELLENES-RESZ-VEDD-KI)@gmail.com

Fábián Péter vagyok, tetováló és grafikus. Első tetoválásom 19 évesen készíttettem el. Sajnos vagy szerencsére, saját bőrömön tapasztalhattam meg, hogy nem mindegy, hogy kivel és milyen mintát tetováltatok. A munkáim elkészítése során, ezért törekszem mindig arra, hogy a minta összhangban álljon a viselőjével és a tervezés során minden apró részletet kidolgozzak, kidolgozzunk a vendéggel folyamatosan egyeztetve. 2007 óta tetoválok, Szabadidőmben saját kiadású képregényt rajzolok, Bloodlust Comics címen. Pályafutásomat Nógrád megyében kezdtem, de végül Budapesten, a Green Skull Tattoo-nál találtam meg a helyem. Alkalomadtán Németországban vállalok munkákat, persze mintáim nagy részét itthon a Green Skull Tattooban készítem. Nyitott vagyok minden ötletre, elképzelésre. Minden érdeklődőt szeretettel várok!

Egy véletlenszerű tetoválás, amit én készítettem (többet itt találsz: Peti tetoválás galéria)

Köszönjük, hogy elolvastad a bemutatkozókat, szolgáltatásaink részletesebb leírását, galériákat, tanácsokat a bal oldali menüben navigálva érheted el.

Ha tetováltatni szeretnél, keress meg minket valamelyik elérhetőségen IDE kattintva.

 

Nyelv Language

MagyarEnglish

Szavazás

Milyen tetkót szeretnél?
 

Online látogatók

Oldalainkat 36 vendég böngészi

Nyereményjáték

Green Skull Tattoo - Tetoválás és Piercing Green Skull Tattoo - Tetoválás és Piercing Green Skull Tattoo - Tetoválás & Piercing